Lediga tjänster


nkBo söker nu Byggprojektledare

Hur ser din dag ut?
Din anställning är i nkBo men dina uppdrag är fördelade inom de kommunala bostadsbolagen nkBo, Bankerydshem, Grännahus, Visingsöbostäder och Bottnaryds Bostad.Du samarbetar med och rapporterar till VD Reine Johansson.
Som byggprojektledare kommer du att ansvara för nybyggnationer och större underhållsprojekt av fastigheter för de olika bostadsbolagen.

I arbetsuppgifterna ingår bl a att:

– göra förstudier och följande projektering
– upphandla konsulter och entreprenader
– ta fram och presentera beslutsunderlag
– ansvara för interna och externa kontakter under genomförande av projekt
– se till att garantibesiktningar utförs
– svara för ekonomisk slutredovisning av projekten
– agera teknisk rådgivare vid underhåll av befintliga fastigheter

Vi skall leverera 200 nya bostäder de närmsta åren och samtidigt bedriva ett effektivt underhållsarbete på befintliga fastigheter. Du planerar och strukturerar ditt uppdrag självständigt med stort ansvar, självklart med stöd av vår organisation.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är utbildad byggingenjör med erfarenhet av liknande uppdrag. Längre erfarenhet inom relevant yrke kan ersätta utbildning. I den här rollen förväntas du driva och inspirera i varje projekt. Tack vare att du är resultatinriktad och lyhörd får du alla delaktiga att sträva mot samma mål. De som möter dig uppfattar dig som en positiv och pålitlig person som med stor kompetens och nyfikenhet tar dig an ditt uppdrag. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt och kommunicerar väl i både tal & skrift. Eftersom vi är en liten organisation med en stor verksamhet hjälper vi varandra när behov och möjlighet finns. Vi hoppas att du precis som vi tycker det är både viktigt och roligt med den typen av samarbete. God datavana och körkort är ett krav. I tjänsten använder du poolbil eller egen bil.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?
Ansök snarast möjligt, dock senast den 24 september 2017. Frågor angående tjänsten besvaras av Frida.grandt@badenochandclark.se 036-351036.

Läs mer och ansök via Badenoch & Clark   Klicka här