Lediga tjänster


NkBo eller Aktiebolaget Norrahammars Kommunala Bostäder som det egentligen heter, är ett av Jönköpings Rådhus ABs helägda dotterbolag. Det bildades 1949 och det första huset stod klart på Tallhöjden, 1951. Idag har vi lite mer än 1 100 lägenheter i den gröna dalen, som sträcker sig från Hovslätt i norr, till Månsarp i söder med flera spännande projekt framöver.

 

Vi söker nu för omgående anställning en ny medarbetare för mindre Snickeri- och Reparationsarbeten.

 

Vem är du?

Du som söker är engagerad, praktisk lagd och har intresse och kunskap om snickeri och byggarbeten samt en bra teknikförståelse. Gärna med dokumenterad erfarenhet från byggbranschen. Du är en mycket serviceinriktad person med stor social kompetens och positiv i kontakten med hyresgäster och kollegor. Med ett prestigelöst sätt är du en lagspelare som tar tag i de uppgifter som finns och tvekar aldrig att hjälpa till. Eftersom tjänsten innebär frihet under ansvar är du noggrann, självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten

Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt jobb i ett gott gäng där vi har högt i tak. Du arbetar självständigt och under egen planering, men ändå i samverkan med närmaste chef.

I din tjänst kommer du arbeta med mindre byggprojekt och montagearbeten såsom:

  • Inredningssnickerier i lägenheter
  • Mindre ombyggnationer och måleriarbeten inne och ute
  • Köksrenoveringar
  • Utvändiga arbeten t.ex. reparation av träfasader och byggnader, staket, m.m.
  • Arbete med underhåll, både förebyggande och felavhjälpande
  • Beställningar av externa arbeten samt uppföljning av entreprenör utförda arbeten

Ingen schemalagd jourtjänstgöring ingår i tjänsten, dock ingår beredskap vintertid för eventuell snöröjning samt att vid behov stötta våra fastighetsskötare.

Utbildning inom Bygg, El och/eller VVS är meriterande. Du är en god administratör med grundläggande datakunskaper och goda språkkunskaper. B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor: Heltid (100 %), tillsvidare. Lön enligt avtal. Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail personal@nkbo.se

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via mail till personal@nkbo.se Rekrytering och urval kommer att ske löpande under annonseringstiden så vänta inte med att lämna in din ansökan!