Välkommen till Hovslätt


Söder om Jönköping i den gröna dalens början ligger Hovslätt. Orten var ursprungligen ett järnvägsamhälle som grundades i början av 1900-talet. Än i dag går järnvägen genom samhället med jämna avgångar till Jönköping, Värnamo och Alvesta.

Närområdet erbjuder vacker natur med skogar och vandringsleder längs sagolika vattenfall. Förutom närheten till naturen, finns det goda möjligheter till idrottsutövning inom bland annat fotboll, innebandy och friidrott på anläggningar hos den lokala klubben Hovslätts IK.

I samhället finns tre förskolor samt Hovslättsskolan med förskoleklass, fritidshem och grundskola upp till sjätte klass. På promenadavstånd från våra bostäder ligger huvudgatan med bland annat två livsmedelsbutiker.

Huluäng


I Huluäng, som ligger i den södra delen av Hovslätt, …Läs mer

Bekvämt boende nära Jönköping

Lägenheterna finns i alla storlekar och håller genomgående hög standard. Det finns dessutom möjlighet till både inglasad balkong och garage med eluttag.
I anslutning till fastigheterna finns gemensamma utrymmen som samlingslokal, snickarverkstad, pingisrum och bastu. Förskola och lekplats finns i kvarteret och ett stenkast bort når du bussar med regelbundna avgångar till Jönköping.

Information
Antal våningar: 3
Antal lägenheter: 296
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rok
Hiss: Vissa fastigheter
Balkong/uteplats: Vissa lägenheter
Lägenheter i marknivå: Nej

Strömslund


I centrala delen av Hovslätt ligger en av nkBo:s nyare …Läs mer

Ett inbäddat läge

Byggnaden stod färdig 1997 och ligger i ett vackert och ostört läge med två porlande bäckar på vardera sida. Fastigheten är byggd med stort fokus på tillgänglighet. Samtliga lägenheter nås med hiss och är fria från  trösklar för enkel framkomlighet. Runt byggnaden finns gröna ytor med utemöbler, intill en av bäckarna.

Information
Antal våningar: 3
Antal lägenheter: 23
Lägenhetsstorlekar: 1-3 rok
Hiss: Ja
Balkong/uteplats: Ja
Lägenheter i marknivå: Ja